En hverdag uten briller

De fleste som må bruke briller eller kontaktlinser for å se godt ville nok ønsket at de kunne se normalt uten synshjelpemidler. Dette er i dag mulig for de aller fleste.

Hvorfor får ikke alle med behov for briller eller kontaktlinser øynene sine ordnet da? Det er flere mulige svar på dette spørsmålet og kanskje en kombinasjon av flere er treffende for de fleste. Sikkerhet, presisjon, varighet og pris er nok vanlige spørsmål mange stiller seg. .

Trygg behandling
Moderne laserbehandlinger er meget trygge. Det er ingen reell fare for å bli blind eller å få alvorlige synssvekkende skader i forbindelse med laserbehandlinger i dag. Statistikk viser at forekomsten av alvorlige skader er fraværende selv om det på årsbasis behandles mange tusen mennesker bare her i Norge.

Presis behandling
Normalt sett trenger man kun én behandling for å få et varig godt syn uten briller eller kontaktlinser, men i noen tilfeller hvor brillestyrkene er store, må man påregne en etterjustering noen måneder etter behandling før man er ferdigbehandlet. Dette er inkludert i operasjonshonoraret. Vi anser ikke jobben som ferdig før synet er optimalt.

Varig behandling
Vi planlegger alle våre behandlinger slik at de gir livslangt godt syn. Vi gir alle pasienter 10 års behandlingsgaranti. Vi ser av 10-årsstatistikken at færre enn 0,25% av våre behandlede pasienter opplever å trenge ny synskorreksjon.

Prisgunstig behandling
PMP Eyecare har ingen lavpristilbud eller billigvarianter av behandlinger, men tilbyr gunstig pris på høyeste nivå av både maskinpark, undersøkelse og oppfølging. Alle pasientene blir forundersøkt, operert og kontrollert i etterkant av samme erfarne øyelege Dr. Petter Montagu-Pettersen.

Alle behandlinger gjennomføres med den nyeste Excimerlaseren fra Carl Zeiss Jena: Zeiss MEL 90 og Femtosecondlaser Ziemer LDV Crystal line. Vi har rentefri nedbetalingsordning gjennom Cresco finans.

Behandlinger
FS LASIK: For alle synsfeil fra 18 til ca. 40 år, for begge øyne, inklusive for- og etterkontroller og 10 års rebehandlingsgaranti: 37.900,-. Presbylight FS LASIK: For alle synsfeil i alderen ca. 45-52 år for begge øyne, inklusive for- og etterkontroller: 43.900,-. Presbyond alderssynskorreksjon fra ca. 52 år og oppover for begge øyne, inklusive for- og etterkontroller og livstidsgaranti: 46.900,-. Konvertering fra tidligere LASIK-behandling til alderssynsbehandlig for våre pasienter: 5000,-

Forundersøkelse
Du er hjertelig velkommen til en uforpliktende forundersøkelse hos oss. Ta kontakt på mail: post@pmp-eyecare.com

Kategorier

LANG ERFARING

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.

BESTILL TIME

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Andre aktuelle saker

Dine øyne er et vindu til din helse

Dine øyne er et vindu til din helse

En scan med Optos Optomap Daytona Plus avdekker fire ganger mer enn et tradisjonelt netthinnekamera og viser nesten hele netthinnen i ett bilde.I 1990 mistet bare fem år gamle Leif Anderson synet på det ene øyet grunnet en netthinneløsning som ikke ble oppdaget i...

Tre fulle esker med brukte briller er på vei til den tredje verden

Tre fulle esker med brukte briller er på vei til den tredje verden

PMP Eyecare har i en årrekke samarbeidet med hjelpeorganisasjonen «Vision for all», slik at brillene til pasientene våre, som ikke lenger trenger dem, kan komme til nytte for andre som ikke har råd til å kjøpe briller. Tre fulle esker med brukte briller er på vei til...

Dette er våre ansatte:

Vi tar deg godt imot og sørger for trygg og behagelig behandling

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Telefon:  976 58 664
Epost:  post@pmp-eyecare.com

Dr. Petter Montagu-Pettersen

Doctor, specialist in eye diseases

Email: petter@pmp-eyecare.com

Phone:  +47 976 58 664

Anne Paust-Andersen

Stian Henningsen

Autorisert optometrist. 

E-post: petter@pmp-eyecare.com

Telefon:  976 58 664

Pin It on Pinterest

Share This
Call Now Button