Om oss

PMP Eyecare, spesialist i øyesykdommer

Hvem er vi, og hva gjør PMP Eyecare rett for deg?

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han optometrister Stian Henningsen, Øystein Ringheim og Ken Hamilton, sykepleier Anne Paust-Andersen og daglig leder Rachel Montagu-Pettersen.

Lege og spesialist i øyesykdommer Dr. Petter Montagu-Pettersen, har siden 2007 hovedsakelig arbeidet med synskorreksjon med laser i Skandinavia. Fra 2000 til 2007 jobbet han som lege ved øyeavdelingen ved Stavanger Universitetssykehus. Fra 2007 har han primært arbeidet med laserteknologi og korrigering av brytningsfeil i øynene. I løpet av årene har han operert adskillige tusen pasienter og vært involvert i opplæring og videreutvikling av metodikk og teknologi. Dr. Montagu-Pettersen gjennomførte de første operasjonene i Norge med Femto-LASIK i 2008 som da ble innført som en revolusjonerende nyhet med tanke på pasientsikkerhet og presisjon. Vinteren 2014 innførte han igjen ny teknologi til Norge ved å ta i bruk Presbyond Laser Blended Vision-programmet på ny laser fra Carl Zeiss som muliggjør laserkorreksjon av synsfeil også for mennesker i 50-årene og oppover for å forbedre synet på både nært og på avstand.

I 2017/2018 introduserte Dr. Montagu-Pettersen atter ny teknologi i Norge. Nå for å behandle veldig store hornhinneskjevheter, overlangsyntheter og nærsyntheter på en trygg og meget nøyaktig måte. Dette er teknologi spesielt rettet for de som ellers ikke er operable med laser, men normalt vil bli tilbudt synskorreksjon med linseimplantater eller ingen behandlingstilbud i det hele tatt. Dr. Montagu-Pettersen er den eneste i Norge som har denne teknologien. Denne teknologien er blitt et meget populært tilbud for å kunne korrigere store synsfeil med høy presisjon på en trygg og god måte uten bruk av implantater.

I teamet sitt har han autoriserte optometrister Stian Henningsen, Øystein Ringheim og Ken Hamilton, offentlig godkjent sykepleier Anne Paust-Andersen og siviløkonom Rachel Montagu-Pettersen som økonomiansvarlig. Alle er dyktige fagfolk med mange års erfaring.

Du må gjerne ringe oss på tlf. 976 58 664 eller ta kontakt på mail: post@pmp-eyecare.com for å stille spørsmål om behandling.

For å sikkert kunne avgjøre om dine øyne kan opereres for din synsfeil, må vi likevel først få undersøkt øynene dine her hos oss. Prisen for forundersøkelse inngår i operasjonshonoraret. Om du velger å ikke bli operert, koster forundersøkelsen kr. 990,- og du kan få med deg kopi av måleresultatene og legens notater. Forundersøkelsen tar omtrent tre kvarter.

Vi holder til i moderne lokaler i Stavanger sentrum: Handelens Hus på Domkirkeplassen, og Munchs gate 7 i Oslo. 

Våre ansatte

Våre ansatte er høyt kompetente og erfarne, med flere hundre behandlinger å vise til hvor samtlige har vært vellykket. Vi tar godt vare på alle våre pasienter fra det øyeblikket de kontakter oss, og så lenge det skulle være behov for våre tjenester – om det skulle gjelde oppfølgning eller touch-ups.

Våre maskiner

Vi har stort fokus på å alltid ha det aller beste utstyret på markedet innen synskirurgi. Faktisk så er maskinparken vår blant de beste i verden på dette området, og du kan være trygg på at alt er vedlikeholdt og i henhold til gullstandard globalt.

Kundeuttalelser

Våre kunder er veldig fornøyde med våre behandlinger og oppfølgninger. Les noen av våre kundeuttalelser her slik at du kan være trygg på å få den behandlingen du ønsker. Vi har flere hundre behandlinger under beltet, og samtlige har vært suksessfulle.

Dette er vår visjon:

Et reelt alternativ til briller og kontaktlinser

Et reelt alternativ til briller og kontaktlinser med synskirurgi. Lavest mulig risiko, best mulig resultat. PMP Eyecare har som mål å gjøre ditt syn så optimalt som medisinskteknisk mulig med den tryggeste behandlingsmetoden tilgjengelig. Nøyaktig og grundig tilpasset dine øyne.

Vår visjon er å gi deg et godt alternativ til briller eller kontaktlinser ved å korrigere eksisterende brytningsfeil i øyet. Vår filosofi er å forbedre den optikken du har med høyest mulig grad av presisjon og med lavest mulig risiko, uten å bruke kunstige implanter. Vår metode og teknologi gir deg et best mulig resultat med en lavest mulig risiko.

All kirurgi innebærer en viss risiko. Laserkorreksjon for synsfeil er ikke noe unntak. For å kunne gi et trygt og godt øyekirurgisk alternativ til dine briller eller kontaktlinser, er valg av metode og utstyr samt kirurgisk erfaring veldig viktig.

Vitenskapelig dokumentasjon for presisjon og sikkerhet er basis for vårt utstyrsvalg.

Vi har god tid til deg. Du er i sentrum når du er hos oss.

Nøyaktighet i alle prosessens ledd, kontinuerlig vitenskapelig dokumentasjon, lokal og internasjonal publikasjon av resultater samt grundig informasjon om alt vi foretar oss kjennetegner vår metode.

Vi vil på nøyaktigst mulig måte kartlegge dine behov og dine øyne og gi deg realistiske forhåpninger basert på vitenskapelig dokumenterte resultater. Vi benytter oss kun av teknologi som er sertifisert, vel gjennomprøvd og med dokumentert beste synsmessig resultat med lavest mulig risikoprofil og alltid minst mulig kirurgisk invasivt.

Vår klinikk er selvstendig og privat drevet av Dr. Petter Montagu-Pettersen uten eksterne investorer eller eierinteresser.

Dette er våre ansatte:

Vi tar deg godt imot og sørger for trygg og behagelig behandling

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr? Ikke nøl med å ta kontakt.

Telefon: 976 58 664 (mellom kl. 8.30-15.00)
E-postpost@pmp-eyecare.com

Dr. Petter Montagu-Pettersen

Lege, spesialist i øyesykdommer

E-post: petter@pmp-eyecare.com

Telefon:  976 58 664

Anne Paust-Andersen

Offentlig godkjent sykepleier

E-post: anne@pmp-eyecare.com

Telefon:  976 58 664

Stian A. Henningsen

Optiker og pasientkoordinator i Stavanger og Oslo

E-post: stian@pmp-eyecare.com

Telefon:  +47 976 58 664

Rachel Montagu-Pettersen

Daglig leder

E-post: rachel@pmp-eyecare.com

Telefon: +47 930 45 312

Øystein Ringheim

Optiker og klinikkansvarlig Stavanger

E-post: oystein@pmp-eyecare.com

Telefon: 976 58 664

Ken Hamilton

Optiker og klinikkansvarlig Oslo

E-post: ken@pmp-eyecare.com

Telefon: 922 32 278

Maskiner

Vi i PMP Eyecare har stort fokus på å anskaffe oss de beste maskinene innenfor synskirurgi. Det betyr at du som kunde hele tiden kan være trygg på at du får den beste behandlingen du kan få, målt mot resten av verden. 

– Zeiss MEL90 Excimerlaser, Carl Zeiss Jena, Germany
– Zeiss VisuMax® FemtoSecond-laser, Carl Zeiss Jena, Germany

Undersøkelsesutstyr

Atlas 9000 Corneal Topography System med CRS-Master operasjonsplanlegger Carl Zeiss, Jena, triple A-algoritme Carl Zeiss, Jena (asfærisk behandlingsprofil for å optimere nattsyn, kontrastsyn og dybdesyn og Presbyond Laser Blended Vision modul for alderssynsbehandlinger (presbyopi).

Synsprøverom

– Huvitz HRK-8000A Autorefraktor
– Huvitz HDR-7000 Automatforopter
– Huvitz HLM-7000 AutoLensmeter
– Huvitz HS-7000 Spaltelampe/Biomikroskop

Vi har mange fornøyde kunder!

Dette er den ALLER beste investeringen jeg noen gang har gjort. Endelig et brillefritt og duggfritt liv. Og det aller beste er det hyggelige personalet. Det er HELT smertefritt og raskt utført. ANGRER IKKE EN DAG. Fornøyd kunde.

Anne K Egeland

Har brukt kontaktliser i 31 år. Fikk problemer og ubehag av lang linsebruk. Ble anbefalt av optiker å kontakte øyelege for optiker fikk ikke opp visus på meg. Valgte PMP Synskirurgi for jeg har lest masse positiv omtale av dem. Har vært veldig nærsynt. Med linsestryrke på – 7 og -9  så var jeg helt avhengig av linser. Nå har jeg blitt operert med stor suksess. Riktignok med et par touchuper i ettertid grunnet mitt dårlige syn. Ser nå godt på alle avstander. Et veldig profft team som jobber der.
Jan Audun Gjermundsen

Beste jeg har gjort i hele mitt liv. Kan anbefales.

Nina Eia

Profesjonellt, trygt og mennesklig utført laseroperasjon, som kan anbefales på det varmeste.
Anne-May Waage

Helt topp, to år siden jeg tok denne laseroperasjonen, ingen bivirkninger.
Olav Li

Hadde et kort inngrep og noen påfølgende timer med hvile her inne i dag, så nå er 50års bruk av briller og linser historie – takk for flott opplevelse.
Rolf Kenneth Svensen

I had the Presbyond Blended Vision treatment in May 2016. I confess I would never have gone for a consultation if I hadn’t been recommended by two friends who had perfect results using PMP. My results were also perfect – I now have better than 20/20 vision and don’t need reading glasses or contacts! I can’t describe how life changing this procedure is after living with myopia and a bad astigmatism. For people who are sceptic about the number of positive reviews here, I rekon that these reflect the professionalism of Petter and his team and the fact that they use the latest technology. I would recommend anyone who’s interested to go for a consultation… the worst that can happen is that you’ll get a good eye checkup. Then it’s just to find the courage (and the money) to do the right thing… and I can tell you from my experience that it was worth every kroner.
Joe McClounnan

Det er helt fantastisk, etter 40 år med briller, kontaktlinser er dette nå historie. 9.sept tok jeg laser og det kan virkelig anbefales.
Karen Ulland Godeseth

Fantastiske folk så gjør ein kjempejobb!
Grethe Høien

Bare et ord beskriver dette: MAGISK…
Fantastisk personal som informerer godt og får en til å føle seg trygg og godt ivaretatt. Anbefales på det sterkeste.. Tusen takk pmp for hauke blikket mitt( uten linser/briller)
Beate Van Der Meijs

Absolutt til å anbefale kjempefornøyd hele familien Jelsa.
Tone Jelsa Frøiland

Kjempe fornøyd.

Anne K Egeland

Nå er det 1 døgn siden jeg gikk inn dørene hos PMP med minus 7, skjeve hornhinner og i tillegg hadde jeg alderstillegget slik at jeg ikke så noe på nært hold. Nå ser jeg godt både på nært og fjernt og har ingen problemer eller smerter med øynene… fantastisk!!!
Frank Bertelsen

Jeg er bare sååå fornøyd!!
Gunn Tajet Kleppe

Behandling i særklasse. 2 personer som virkelig vet hvordan å behandle mennesker. Trygt, informativt, behagelig og god atmosfære. Jeg følte meg velkommen og ivaretattfra første sekund. Anbefales på det varmeste. Tusen takk for et nytt syn på verden.

Arild D. Andersen

Dette er en seriøs øyelege. Min operasjon for 3 år siden har vært helt uten komplikasjoner. Og jeg har redusert migreneanfallene mine. Kontaktliser og briller stimulerer muskler i hodet/ansikt/rundt øynene som kan trigge migreneanfall.
Charlotte Haahr

Torsdag 15.09.2016 var jeg hos PMP og tok laser. Etter over 34 år av min 40 år har jeg brukt linser/briller. Da min opptiker sa jeg ikke kunne ta laser, så tenkte jeg ikke mer over dette. Da så jeg å en anonnse på Facebook fra PMP om dette. Jeg sendte mail og fikk svar fort om jeg ville komme på undersøkelse og de hadde behandlet mange som hadde fått svar nei før. Så tirsdag 13.09.2016 kjørte jeg inn og tok en test. Det var nok til og ta operasjon, så de ville gjør det 2 dager etterpå. I dag 16.09.2016 sitter jeg med solbriller på inne og venner meg til at jeg har et normalt syn. Ser frem til mange år uten hjelpemidler. Tusen takk. Livet blir forandret nå.

Ronny Nilsen

I dag 26.9.2016 tok jeg laser mot aldersyn og det kan anbefales. Fantastisk personal og service. Skriver denne anmeldelse på mobil nå UTEN briller. Klar for en arbeidsdag i morgen foran dataskjerm uten briller!
Siv Aakre Slettebø

Har vært på to ukers kontroll i dag. Er veldig fornøyd. Kan anbefales på det sterkeste. Fantastiske de som jobber der. Takk for god service!
Randi Eline Pedersen Aklestad

Det var helt fantastisk. Kjempegod service og jeg følte meg helt trygg. herlig å bli kvitt brillene. Terningkast 6.
Torunn K. Evje

Har hatt briller, linser og lesebriller i 51 år. Det er helt utrolig at jeg som hadde minus 9,5 nå kan se på alle avstander. Tusen takk PMP dere har utført en fantastisk god jobb og er evig takknemlig.
Hans Winkels

Fantastisk service. Ser frem til en hverdag uten briller og med godt syn. Anbefales.

Torbjørn Madland

En fin opplevelse. Kan trygt anbefales.
Gro Nørbech Røstad

Pin It on Pinterest

Call Now Button