Video

Sikkerhet og presisjon ved moderne øyelaserbehandling

Behandlinger med Lasik

Hver dag laserbehandler vi på PMP Eyecare 3 til 4 nye pasienter med forskjellige synsfeil. Resultatene er meget bra og komplikasjonsraten meget lav. Ingen av våre pasienter har blitt blinde eller fått alvorlige komplikasjoner.

Hva er nærsynthet?

Nærsynthet er også kalt myopi. Myopi oppstår når øyeeplet er for langt, og/eller når hornhinnen krummer for mye.

Hva er langsynthet?

Langsynthet, eller hyperopi, er forårsaket av lys som kommer inn i øyet ikke er i fokus når det treffer netthinnen.

Dette er våre ansatte:

Vi tar deg godt imot og sørger for trygg og behagelig behandling

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Telefon:  976 58 664
Epost:  post@pmp-eyecare.com

Dr. Petter Montagu-Pettersen

Lege, spesialist i øyesykdommer

E-post: petter@pmp-eyecare.com

Telefon:  976 58 664

Anne Paust-Andersen

Off. godkj. sykepleier

E-post: anne@pmp-eyecare.com

Telefon:  976 58 664

Stian Henningsen

Autorisert optometrist. 

E-post: petter@pmp-eyecare.com

Telefon:  976 58 664

Dette er vår visjon:

Et reelt alternativ til briller og kontaktlinser

Et reelt alternativ til briller og kontaktlinser med synskirurgi. Lavest mulig risiko, best mulig resultat. PMP Eyecare har som mål å gjøre ditt syn så optimalt som medisinskteknisk mulig med den tryggeste behandlingsmetoden tilgjengelig. Nøyaktig og grundig tilpasset dine øyne.

Vår visjon er å gi deg et godt alternativ til briller eller kontaktlinser ved å korrigere eksisterende brytningsfeil i øyet. Vår filosofi er å forbedre den optikken du har med høyest mulig grad av presisjon og med lavest mulig risiko, uten å bruke kunstige implanter. Vår metode og teknologi gir deg et best mulig resultat med en lavest mulig risiko.

All kirurgi innebærer en viss risiko. Laserkorreksjon for synsfeil er ikke noe unntak. For å kunne gi et trygt og godt øyekirurgisk alternativ til dine briller eller kontaktlinser, er valg av metode og utstyr samt kirurgisk erfaring veldig viktig.

Vitenskapelig dokumentasjon for presisjon og sikkerhet er basis for vårt utstyrsvalg.

Vi har god tid til deg. Du er i sentrum når du er hos oss.

Nøyaktighet i alle prosessens ledd, kontinuerlig vitenskapelig dokumentasjon, lokal og internasjonal publikasjon av resultater samt grundig informasjon om alt vi foretar oss kjennetegner vår metode.

Vi vil på nøyaktigst mulig måte kartlegge dine behov og dine øyne og gi deg realistiske forhåpninger basert på vitenskapelig dokumenterte resultater. Vi benytter oss kun av teknologi som er sertifisert, vel gjennomprøvd og med dokumentert beste synsmessig resultat med lavest mulig risikoprofil og alltid minst mulig kirurgisk invasivt.

Vår klinikk er selvstendig og privat drevet av Dr. Petter Montagu-Pettersen uten eksterne investorer eller eierinteresser. Forundersøkelse, behandling og etterkontroller gjennomføres av lege og spesialist i øyesykdommer Dr. Petter Montagu-Pettersen.

Pin It on Pinterest

Call Now Button